Helhetslösningar för det lilla företaget!

Helhetslösningar för det lilla företaget såväl som det lite större!

Emz2 erbjuder konsulthjälp till de lilla företaget så väl som det lite större.

Vi hjälper er med:

  • Allt inom data.
  • Smartphone
  • Surfplattor
  • Tryck och grafiskt material.
  • Profilreklam
  • Webbsidor och webbhotell
  • Uppdatering webbsidor
  • Fotografering, ex. personalfoto, produktfotografering mm.

Med hjälp av vårt breda kontaktnät kan vi ta fram de tjänster och produkter just ni behöver till ert företag. För Emz2 är det viktigt att ta fram det ni behöver, varken mer eller mindre.

Läs vad några av våra avtalskunder tycker!

Friska Arbetsplatser anlitar Mathilda Ekztröm på Emz2 till att utveckla vår hemsida och till diverse andra administrativa uppgifter såsom exempelvis framtagande av trycksaker. Mathilda fungerar även som vår it-support.
Jag kan varmt rekommendera Mathilda till liknande uppgifter. Hon är kunnig och enkel att ha att göra med. Hon utför på ett smidigt sätt det vi vill få utfört och kommer även med tips och idéer som kan utveckla vår verksamhet.

Friska Arbetsplatser 2017-01-02

Sara Lindberg

Arbetsmiljökonsult & leg sjukgymnast/ergonom, Friska Arbetsplatser Nässjö AB

EMZ2 Sköter hemsidan, tar fram tryckmaterial och kommer med förslag till reklam åt oss på Automationsplast AB. Mathilda Ekztröm är mycket drivande och en hjälpande hand till oss så att vi istället kan fokusera på vad vi är duktiga på. Mathilda är även väldigt duktig på att få hemsidan långt upp på googles sökmotor. Vi kan varmt rekommendera Mathilda då hon är kunnig och lätt att arbeta med!

Automationsplast AB 2017-01-09

Andreas Fritiofsson

Automationsplast AB

Vi på OLF Inventory AB och HB Ottossons Rallyservice anlitar EMZ2 i flera avseenden. Vi ser stort värde i EMZ2 och Mathilda Ekztröms specifika kompetenser. Vi tar hjälp av och har mycket samarbete med Mathilda som supportar våra hemsidor och designar våra trycksaker samt specialdokument. Dessutom så agerar hon bollplank åt oss i olika uppföljnings aktiviteter i avseende kundrelaterade frågor. EMZ2 kännetecknas av snabbhet, kvalitet och prisvärdhet. Vi kan varmt rekommendera dem i dessa frågor.

Per Ottosson

VD/tekniker, Ottosson Logistic Future Inventory AB