Vi är det lilla företaget som tänker ”OUTSIDE THE BOX” . Vårt mål är att jobba så nära Er som möjligt och hitta den perfekta lösningen för Er och Ert företag. För oss är det viktigt att tillgodose Era behov och önskemål. Vi har ett brett kontaktnät över hela världen, detta ger oss möjligheter att ta fram de kurser och produkter som passar just Er och Ert företag.

Etik som vi står för!

Etik och moral sätter vi högt både i företaget och som privatpersoner. Vi kommer inte ta oss ann några projekt som inte stämmer överens med vår egen syn på etik och moral. Vi vill kunna stå för de jobb vi utför.

Läs vad några av våra avtalskunder tycker!

Friska Arbetsplatser anlitar Mathilda Ekztröm på Emz2 till att utveckla vår hemsida och till diverse andra administrativa uppgifter såsom exempelvis framtagande av trycksaker. Mathilda fungerar även som vår it-support.
Jag kan varmt rekommendera Mathilda till liknande uppgifter. Hon är kunnig och enkel att ha att göra med. Hon utför på ett smidigt sätt det vi vill få utfört och kommer även med tips och idéer som kan utveckla vår verksamhet.

Friska Arbetsplatser 2017-01-02

Sara Lindberg

Arbetsmiljökonsult & leg sjukgymnast/ergonom, Friska Arbetsplatser Nässjö AB

EMZ2 Sköter hemsidan, tar fram tryckmaterial och kommer med förslag till reklam åt oss på Automationsplast AB. Mathilda Ekztröm är mycket drivande och en hjälpande hand till oss så att vi istället kan fokusera på vad vi är duktiga på. Mathilda är även väldigt duktig på att få hemsidan långt upp på googles sökmotor. Vi kan varmt rekommendera Mathilda då hon är kunnig och lätt att arbeta med!

Automationsplast AB 2017-01-09

Andreas Fritiofsson

Automationsplast AB

Vi på OLF Inventory AB och HB Ottossons Rallyservice anlitar EMZ2 i flera avseenden. Vi ser stort värde i EMZ2 och Mathilda Ekztröms specifika kompetenser. Vi tar hjälp av och har mycket samarbete med Mathilda som supportar våra hemsidor och designar våra trycksaker samt specialdokument. Dessutom så agerar hon bollplank åt oss i olika uppföljnings aktiviteter i avseende kundrelaterade frågor. EMZ2 kännetecknas av snabbhet, kvalitet och prisvärdhet. Vi kan varmt rekommendera dem i dessa frågor.

Per Ottosson

VD/tekniker, Ottosson Logistic Future Inventory AB